ANTIBIÒTICS

Reig Jofre comença a vendre un injectable antiinfeccions a les Filipines

La farmacèutica començarà a comercialitzar més productes a les illes el 2018

El mercat asiàtic va passar de suposar el 4% de les vendes al 7% per a l'empresa catalana

lpedragosa9472306 sant feliu de llobregat 28 11 2008 laboratorios fa160208191152

lpedragosa9472306 sant feliu de llobregat 28 11 2008 laboratorios fa160208191152 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La farmacèutica catalana Reig Jofre ha iniciat la comercialització a les Filipines de Bizafrox (cefuroxima) 750 mg, un injectable cefalosporànic indicat en infeccions bacterianes, segons ha comunicat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El de l'Àsia és un dels mercats estratègics per a Reig Jofre, que va passar del 4% al 7% en l'aportació de vendes de la companyia l'exercici 2016 i que està ultimant el registre de nous productes per a aquest mercat.

Soci local per a la distribució

Segons l'empresa, la farmacèutica ha firmat un acord de distribució amb un soci local per al subministrament a les Filipines de cefuroxima 750 mg, un antibiòtic injectable cefalosporànic indicat en infeccions bacterianes, que es comercialitzarà amb el nom de Bizafrox 750 mg.

Actualment, Reig Jofre compta amb una important cartera de productes en vies de registre a les Filipines, i la seva comercialització està prevista al llarg del 2018.

La internacionalització és un dels pilars estratègics de creixement per a Reig Jofre. I l'especialització en genèrics injectables estèrils d'ús hospitalari, desenvolupats la majoria pels equips de R+D de Reig Jofre, ha sigut una de les puntes de llança de la internacionalització de la companyia, que genera el 60% de la seva xifra de negocis fora d'Espanya, a través d'una xarxa de vendes pròpia a Europa i relacions comercials amb més de 130 socis (distribuïdors i llicenciataris) a 64 països als cinc continents.

Mercat asiàtic

Notícies relacionades

L'inici de la comercialització d'antibiòtics injectables a les Filipines se suma a la creació el 2015 de Reig Jofre Europe, 'joint venture' a Singapur per a la venda dels productes Reig Jofre al Sud-est Asiàtic. També aquell any van formalitzar l'acord amb la japonesa Maruishi Pharma per a la comercialització d'injectables d'última generació d'ús hospitalari al Japó.

Reig Jofre preveu augmentar les vendes d'antibiòtics injectables als estats del Sud-est Asiàtic (ASEAN) i arribar a un milió d'euros en els pròxims dos anys gràcies al creixement estimat per a aquesta cefuroxima 750 mg i a la comercialització de la cartera de productes en vies de registre. L'empresa, fundada el 1929 a Barcelona, va tancar el 2016 amb una xifra de negoci de 161 milions d'euros.