POLÈMICA SERVIDA

Rosell defensa Jordi Cruz i reconeix que ell va treballar sense cobrar

El president de la CEOE assegura que s'aprèn més així que en anys d'universitat

 

  / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
M. JANSA / MADRID

Juan Rosell, president de la CEOE, ha reconegut que ell va treballar gratis quan tenia 18 anys i el seu pare el va recomanar per a algunes empreses, "i jo més content no podia estar".

El dirigent empresarial ha tret ferro a la polèmica que s'ha iniciat arran de les declaracions del cuiner Jordi Cruz Jordi Cruz defensant que els xef amb estrella Michellin puguin tenir becaris sense pagar-los una remuneració.

Notícies relacionades

Si els xefs més importants del món sol·licitessin persones per fer pràctiques gratis, "s'omplirien de sol·licituds en les condicions que sigui", ha dit Rosell, que no només ha circumscrit aquestes pràctiques al sector de l'alta restauració, sinó a arquitectes advocats.  El president de la patronal  considera que els joves sense experiència que puguin veure de prop una activitatal costat de professionals "aprendran més allà que en tota el seu estanda a la universitat".

El problema,  no obstant, no és aquest tipus de pràctiques, en la seva opinió, sinó que es produeixin abusos, per la qual cosa es podria regular.  En qualsevol cas, "no hem de fer que si una persona té possibilitat d'anar a treballar al costat d'algú que sap molt, dir que no".