PALLISSA A NAVAS

Detingut un noi per agredir-ne brutalment un altre al metro de Barcelona

L'arrestat va deixar inconscient la víctima i va seguir apallissant-lo, fets que van ser gravats per les càmeres

Els Mossos dEsquadra detenen un noi per una agressió al metro de Barcelona / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos van detenir dimarts, 16 de gener, un noi de 18 anys i nacionalitat espanyola per agredir-ne brutalment un altre al metro de Barcelona. Al detingut, que en el moment dels fets era menor d'edat, se l'acusa dels delictes d'homicidi dolós en grau de temptativa i de lesions.

Els fets van tenir lloc el 10 de desembre a la xarxa de metro de Barcelona i van ser registrats per les càmeres de seguretat. Degut a l'agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, traumatismes al cap i ferides a la cella i al cap que van requerir punts de sutura.

L'agressió va passar a la matinada, al voltant de les 04.00 hores, a l'estació de Navas, de la línia 1 del metro de Barcelona, quan l'agressor i la víctima van baixar del comboi on viatjaven mentre ja es barallaven entre ells.

La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i va quedar inconscient a terra a l'andana després que el seu agressor, acompanyat de dos amics més, el fessin caure escales avall des del vestíbul mentre intentava fugir.

Ja a terra, i inconscient, l'agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu al cap i a la cara i se'n va anar del lloc dels fets.

 

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir el jove agredit després de ser alertats pel Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro. L'home es recupera favorablement de les lesions que va patir.

Càmeres 

Els Mossos van iniciar una investigació per identificar i detenir l'autor dels fets. La gravació de les imatges de l'agressió per part de les càmeres de videovigilància instal·lades a tota la xarxa del transport suburbà ha sigut determinant per als investigadors a l'hora d'identificar l'agressor i resoldre aquest atac.

 

Fruit de la investigació, els agents treballen amb la hipòtesi que l'agressió es va produir després que els dos nois mantinguessin una discussió a l'interior d'un vagó del metro que va continuar a l'exterior del comboi i que va acabar amb l'agressió. El jove agredit no va ser víctima de cap robatori.

 

El detingut va passar a disposició de Fiscalia de Menors i el Fiscal va decretar el seu ingrés en un centre per a joves.

Notícies relacionades

 

La investigació continua oberta per identificar els joves que acompanyaven l'agressor en el moment dels fets.

Temes:

Metro