Acusat de 19 robatoris

Detingut per assaltar llocs de l'ONCE i cobrar després els números premiats

L'arrestat també robava botigues comercials de l'Hospitalet de Llobregat

EFE

Detingut per assaltar llocs de l'ONCE i cobrar després els números premiats
Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de 19 robatoris en òptiques, perfumeries i quioscos de l’ONCE de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), després d’identificar-lo quan va anar a cobrar cupons de loteria premiats.

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut un home, de 29 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, per assaltar llocs de l'ONCE i després anar a cobrar els números premiats. Està acusat de 19 robatoris en diversos locals comercials i punts de venda de loteria.

La investigació, informa ACN, es va iniciar durant el mes de setembre, quan la policia va rebre diverses denúncies amb el mateix mètode de robatoris amb força en perfumeries i òptiques a diferents barris de la ciutat. Mentre els investigadors intentaven identificar el lladre, durant els mesos d'octubre i novembre, es van denunciar més robatoris amb força, però en aquesta ocasió eren punts de venda de l'ONCE. Els agents van descobrir que es tractava de la mateixa persona i que alguns dels cupons robats havien sigut premiats i un home, amb antecedents policials, els havia cobrat en un punt de venda de la mateixa ciutat. També durant el mes de novembre, es van produir diversos robatoris amb força en vehicles estacionats en aparcaments privats del barri de Collblanc.

Entrava quan no hi havia ningú

Des d'un primer moment, els investigadors van centrar les sospites en un sol individu que, amagat sota caputxes  o altres peces de roba, trencava els aparadors dels establiments amb un martell, fora de l'horari d'obertura al públic i s'emportava perfums i ulleres dels aparadors.

Pel que fa als punts de venda de l'ONCE, diversos treballadors de l'entitat social van denunciar que havien trobat els panys de les portes de les seves casetes forçades i que, en alguns casos, els havien sostret butlletes de jocs d'atzar.

Notícies relacionades

Els agents van establir un operatiu policial amb l'objectiu de localitzar i detenir el sospitós. Finalment, la matinada del 4 de desembre, els agents el van detenir amb un tornavís de grans dimensions. Segons la investigació, l'home es disposava presumptament a cometre més robatoris. Posteriorment, la policia judicial va fer una entrada i registre en el seu domicili i van localitzar més indicis i objectes sostrets, com perfums, butlletes que havien sigut sostrets a una caseta de l'ONCE i articles electrònics denunciats com robats de l'interior de vehicles forçats en aparcaments del barri de Collblanc.

Al detingut, finalment, se li atribueixen un total de 19 robatoris amb força. Ja ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.