atac terrorista a barcelona

"Una estampida ha arrossegat la meva dona"

EL PERIÓDICO recull testimonis del caos originat per l'atac terrorista a la Rambla

zentauroepp39718337 ramblas170817184514

zentauroepp39718337 ramblas170817184514 / David Armengou

1
Es llegeix en minuts
María Jesús Ibáñez / Víctor Vargas Llamas / Barcelona

Vanessa, treballadora d'una gelateria de la plaça de la Vila de Madrid, ha sentit primer un "fort cop" i després trets. Ha sortit al carrer a veure què passava. I el que passava davant dels seus nassos era que la gent corria i agents de la policia amb armilles antibales corrien. Un agent li ha explicat: "Estem perseguint un home armat. I en un bar hi ha un altre amb ostatges". El policia li ha recomanat que es refugiés a la gelateria, cosa que ha fet immediatament no sense abans protegir dins l'establiment les persones que hi cabien. I han abaixat la persiana.  

José Luis ha deixat la seva dona, María José, a la cantonada de Via Laietana amb Sant Pere. Mentre ell anava a aparcar el cotxe, ella ha anat a El Corte Inglés de la plaça de Catalunya. Mentre la dona estava als grans magatzems s'ha produït l'evacuació del comerç i "una estampida humana l'ha arrossegat", relata José Luis.

Notícies relacionades

Ella ha quedat dins del perímetre acordonat per la policia i ell fora. "Per telèfon m'ha dit que algú l'ha recollit i l'ha portat a un bar, on l'han refugiat. Tem que té alguna cosa trencada", explica l'home.

Mentre José Luis parlava amb EL PERIÓDICO la seva dona li ha trucat per comunicar-li que una ambulància ha anat a recollir-la.