DESTACATS DEL DIA

Barcelona registra la mateixa població que el 1992 i altres notícies que has de saber avui, en un minut

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que has de saber avui: 

1) Barcelona registra la mateixa població que el 1992. La ciutat ha perdut 250.000 veïns per la baixa natalitat i la pujada del preu dels pisos.


2) El musical 'La La Land' ha arrasat als Globus d'Or. La pel·lícula protagonitzada per Ryan Gosling i Emma Stone s'ha emportat 7 estatuetes, un rècord en la història d'aquests premis, considerats l'antesala dels Oscars. La gala ha estat marcada pel discurs de to polític de Meryl Streep, que ha carregat contra l'estil de Donald Trump.


3) Un punt d'impotència del Barça davant el Vila-real (1-1). Un golàs de Messi atenua una altra ensopegada dels blaugranes, que sumen el seu segon partit de l'any sense guanyar i cauen al tercer lloc.


Notícies relacionades

4) El Constitucional abordarà després de Nadal les lleis relatives al català. Resoldrà sis recursos presentats contra quatre normes del Parlament. L'objectiu és donar una resposta unitària en matèria lingüística.


5) Polvorí als centres de menors tutelats per la Generalitat. Fugues, càstigs severs, situacions de risc per als nens i insectes componen la fotografia d'alguns espais. Treballadors, famílies, xavals i el mateix Síndic de Greuges denuncien la situació.