CANVIS A LA CÚPULA D'UN ORGANISME

Josep Anton Grau, nou director general de l'ATM

L'arquitecte substitueix Ramon Seró

1
Es llegeix en minuts

El consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)ha nomenat nou director general Josep Anton Grau en substitució de Ramon Seró i Esteve, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

L'ATM ha agraït el treball realitzat per Seró i li ha encarregat en el marc de Sermetra, empresa constituïda per l'ATM i els operadors de transport, que realitzi els treballs per a la licitació de la T-Mobilitat.cat, entre altres projectes.

Notícies relacionades

Nascut a València el 1954, Grau és arquitecte urbanista per l'Escola Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i va ser president de l'Institut Català del Sol . Així mateix, ha realitzat programes d'alta direcció d'institucions sanitàries i de desenvolupament directiu, cosa que li ha servit per ocupar càrrecs de conseller en diverses empreses públiques i privades.

En l'àmbit de la mobilitat, va ser el primer secretari de Mobilitat, delegat del Govern en Societats Concessionàries d'Autopistes i conseller de l'ATM entre els anys 1997 i 2002.