ESTRENA EUROPEA

Ter Stegen assegura que no hi ha ànim de revenja contra la Juve

"Buffon és un ídol per a tots, juga com si tingués 30 anys", diu el porter alemany

rpaniagua40062110 barcelona   11 09 2017      deportes      rueda de prensa de170911174417

rpaniagua40062110 barcelona 11 09 2017 deportes rueda de prensa de170911174417

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech / Barcelona

Marc André Ter Stegen assegura que el Barça comença el camí de la Champions "amb bones sensacions", producte de l'impecable inici de Lliga. En l'ànim de l'equip, o en el seu en particular, hi predominen els números dels resultats (cap gol encaixat, nou gols marcats, tres victòries en tres partits) més que l'amarg record d'enfrontar-se al Juventus, el botxí de la temporada anterior. "No mirem enrere", assegura el porter alemany.

No miren enrere perquè el passat recent no genera entusiasme precisament. Ter Stegen, que va desitjar una "feliç Diada" a tots els catalans, no sent cap afany de revenja especial per enfrontar-se al Juventus que els va eliminar la campanya passada. Predomina en el grup el desig de seguir ensenyant als aficionats barcelonistes les noves virtuts adquirides amb l'arribada de Valverde i els nous fitxatges.

"Tenim il·lusió per la Champions, però també per la Copa i la Lliga", sosté l'alemany, que augura una temporada "interessant". Al final, hi apareix el Mundial de Rússia, on lluitarà per la titularitat de la selecció amb Manuel Neuer.

"Un club democràtic"

Notícies relacionades

Allà, com aquest dimarts, hi haurà Gianluigi Buffon, més que un col·lega de professió. "És un ídol per a tot el món del futbol; està jugant com si tingués 30 anys, i espero veure'l molts anys més", ha dit Ter Stegen, després d'elogiar les virtuts de Paulo Dybala però, sobretot, la força del bloc juventí.

Preguntat sobre els crits que reclamaven al Camp Nou la dimissió de Bartomeu, Ter Stegen prefereix concentrar-se en el futbol i no en la política, ha avançat: "És un club democràtic i els socis es poden explicar i poden donar la seva opinió".