CRÍTICA DESPRÉS DE LA SEVA MARXA AL PSG

Neymar: "Els dirigents del Barça no haurien de ser on són"

L'astre brasiler critica durament la directiva blaugrana des de París

zentauroepp39755932 psg s neymar applauds with supporters after the french leagu170821102400

zentauroepp39755932 psg s neymar applauds with supporters after the french leagu170821102400 / Kamil Zihnioglu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Els dirigents del Barça "no són persones que haurien d'estar aquí, a la direcció del Barça" va afirmar Neymar després del partit de diumenge a la nit a París. L'exblaugrana va assegurar que "el Barça es mereix alguna cosa millor". En declaracions a la zona mixta del Parc dels Prínceps i després d'un gran partit (dos gols, dues passades decisives i un resultat final de 6-2) contra el Tolosa, el jugador més car de la història sent que ha de "dir la veritat".

Neymar, sincer

"He de dir la veritat, estic molt trist amb ells. He passat quatre anys allà en els quals he sigut molt feliç. Al principi estava content. He passat quatre anys molt bonics i me n'he anat content, però amb els dirigents no", ha assegurat Neymar. 

"Per mi els directius no haurien de ser on són. El Barça es mereix alguna cosa millor i tothom ho sap", ha criticat Neymar. 

Després de la seva marxa a principis d'agost al París Saint Germain, que ha pagat 222 milions d'euros per ell, el jugador ha parlat sense embuts sobre el que passa al Barça. "No puc parlar del que passa allà amb els fitxatges perquè estic en un altre equip. No sé què passa allà, però veure els meus antics companys tristos em fa estar trist perquè allà hi tinc molts amics", ha explicat el brasiler.

"Espero que les coses millorin per al Barça i que torni a ser un equip que pugui competir amb els altres", ha prosseguit el flamant fitxatge del PSG.

Se sent a casa a París

Notícies relacionades

"Aquí ja m'hi sento com a casa, m'encanta l'ambient del Parc dels Prínceps. Els fans fan molt soroll" ha rematat el jugador, més sincer que mai sobre el Barça.

El club blaugrana ha sigut molt criticat pels seus fitxatges d'aquesta temporada, sobretot pel del brasiler Paulinho, però també per la seva incapacitat de portar grans noms del mercat. Els aficionats encara segueixen esperant un gran nom per a aquesta temporada al Camp Nou.