GEST SOLIDARI

Digne va socórrer els ferits de l'atemptat a la Rambla

1
Es llegeix en minuts

Lucas Digne va tenir un gran gest d'humanitat el dia dels atemptats a la Rambla. Segons ha explicat l'emissora Rac 1, el lateral francès del Barça va ser un dels ciutadans que van ajudar els afectats per l'atac de l'abatut Younes Abouyaaqoub Younes Abouyaaqoub amb una furgoneta.

Digne s'ha mudat a prop de la plaça de Catalunya des de fa uns mesos. Abans vivia a la zona alta de Barcelona, en una residència amb jardí i piscina, però ell i la seva dona, Tiziri, prefereixen el centre de la ciutat. Passejar pel passeig de Gràcia, la Rambla, les terrasses del centre...

Notícies relacionades

El dia de l'atemptat terrorista els jugadors del Barça tenien jornada de descans i el lateral era a casa seva en el moment de la tragèdia. Va baixar ràpidament al carrer amb aigua i tovalloles per socórrer en la mesura de les seves possibilitats les víctimes, com tants altres barcelonins solidaris. 

Digne va utilitzar aquell dia les xarxes socials per llançar un missatge de suport, amb un cor i el nom de Barcelona. També va incloure el símbol de resar per la recuperació dels ferits.