L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Fran Sánchez: "Volem que el futbol femení del Barça segueixi creixent"

El nou entrenador de l'equip femení blaugrana assumeix el repte després de la marxa de Xavi Llorens i Markel Zubizarreta anuncia que el club "potenciarà" el planter

rpaniagua39101201 presentacion fran sanchez  bar afemenino  foto    ignasi par170629141704

rpaniagua39101201 presentacion fran sanchez bar afemenino foto ignasi par170629141704 / Ignasi Paredes

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Soc conscient de la responsabilitat i l’exigència del càrrec. Però volem continuar millorant el futbol femení, esperem que el millor moment encara hagi d’arribar». Fran Sánchez, el nou entrenador del Barça femení, assumeix el llegat que li ha deixat Xavi Llorens després que aquest estigués 11 anys al club (quatre Lligues i quatre Copes guanyades) coincidint amb l’ascensió d’aquest esport, capaç fins i tot, com es va demostrar en la semifinal de la passada Champions contra el París SG, d’omplir el Miniestadi. «Aquest és un dia de nous reptes, de noves il·lusions», va explicar Markel Zubizarreta, fill d’Andoni Zubizarreta i designat pel club nou mànager esportiu del futbol femení blaugrana.

SENSE JENNI HERMOSO 

Notícies relacionades

«M'he format aquí com a entrenador. He crescut amb aquesta fórmula de treballar, tan típica d'aquest club», va reconèixer Fran Sánchez, que ha firmat per dos anys més un d'opcional. No tindrà, però, Jennifer Hermoso, una de les estrelles, perquè ha decidit abandonar el Barça. «A l'acabar la final de Copa ens va dir que volia seguir el seu propi camí», va explicar Markel Zubizarreta, sense precisar si la ja exblaugrana acabarà al París SG. «Volem que pugin el màxim nombre de jugadores de la casa. M'he d'adaptar ràpidament a un futbol que no coneixia. Ja hi treballo».

Sobre els dos primers fitxatges que ha fet el Barça per al nou projecte, Sánchez va precisar: «Bussaglia ens aportarà molta experiència i Andonova és una jove de gran talent i qualitat». Tot, com va recordar el nou entrenador del Barça femení, sota una mateixa idea. «Que el talent estigui sempre per sobre dels paràmetres físics». En el nou camí, no obstant, no hi seran Laia Aleixandri, una de les joves catalanes amb més futur, que s'ha compromès amb l'Atlètic de Madrid, ni Berta Pujadas, que acabarà a l'Espanyol.