Les 10 frases més destacades de Luis Enrique en la roda de premsa

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

L'entrenador del Barça, Luis Enrique, ha comparegut davant la premsa per analitzar el partit d'aquest dimecres al Camp Nou contra l'Athletic Club de Bilbao, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El 2-1 de l'anada, la setmana passada a San Mamés, obliga l'equip blaugrana a guanyar el partit per seguir endavant en el torneig del KO, per al qual els jugadors s'han conjurat. La prova és que cap d'ells va viatjar dilluns a Zuric per a la gala de la FIFA d'entrega dels premis 'The Best'.

Aquestes són les perles més destacades del tècnic blaugrana:

1. "El gol de Bilbao i merèixer un altre resultat ens dona la confiança necessària per afrontar aquest repte. Serà difícil"

2. "Venim de dos partits negatius, volem canviar el que ha passat perquè ha sigut injust en aquests dos resultats"

3. "Hem de ser efectius i precisos en els últims metres. El futbol és un esport que premia un equip que genera menys. Si miro només els arbres corro el risc de no veure el bosc. Hem de millorar el nostre percentatge amb sortides de pilota per evitar la pressió alta"

4. "¿No anar a la gala FIFA? La decisió d'anar-hi o no és totalment individual. Només puc reforçar la decisió dels jugadors"

5. "¿Piqué? No crec que li passi factura a ell. Ni a l'equip. Ja és grandet. Estic encantat amb el Piqué futbolista, professional. Amb en Gerard parlo moltes vegades, cadascú és gran d'opinar i decidir"

6. "Hem d'estar per sobre de totes aquestes situacions, fan ràbia. Però hi hem d'estar per sobre. És irreprotxable la posició de l'entrenador, que soc jo. I la del club sobre els àrbitres. El més fàcil és queixar-se i plorar"

7. "Estic segur que el culer vindrà a recolzar-nos, que estarà amb l'equip i ens donarà la força necessària"

8. "A la ciutat esportiva tenim una calma de la repera, l'ambient dels jugadors és meravellós. I en sintonia. Si hi ha algú especialista a viure amb rumors i tot això són els jugadors del Barça"

Notícies relacionades

9. "No em cre Valverde, és una persona que admiro i respecto, és un dels millors entrenadors. Però sempre ens pressiona. Pressionaran a dalt segur"

10. "Per com veig entrenar els meus jugadors, soc superoptimista. Més que mai".