Fitxatge bomba

Carlos Franganillo salta de TVE a Mediaset: agafarà el relleu de Pedro Piqueras a ‘Informativos Telecinco’

Carlos Franganillo salta de TVE a Mediaset: agafarà el relleu de Pedro Piqueras a ‘Informativos Telecinco’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fitxatge inesperat a Mediaset. En plena remodelació d’‘Informativos Telecinco’, que en els pròxims mesos estrenarà un nou plató després de 16 anys sense gairebé canvis des del punt de vista visual, el grup de comunicació incorporarà el seu equip de presentadors a Carlos Franganillo. El periodista, que en els últims temps s’ha guanyat l’aplaudiment de crítica i públic per la seva feina al capdavant dels ‘Telediario’, abandonarà TVE per iniciar una nova etapa professional a la televisió privada.

El periodista, fins ara presentador de la segona edició del ‘Telediario’ de La 1, canviarà de cadena però no d’horari. Segons detalla Mediaset en una nota de premsa, Franganillo agafarà el relleu de Pedro Piqueras a l’informatiu de ‘prime time’ de Telecinco. D’aquesta forma es confirma la retirada del veterà periodista per decisió pròpia, comunicada i consensuada des de fa mesos, segons recalca la mateixa companyia al comunicat.

L’arribada de Franganillo al canal principal de Mediaset suposa un pas més en la reestructuració dels seus informatius, iniciada fa uns mesos amb el nomenament de Francisco Moreno, fins ara administrador únic de Radiotelevisión Canaria, al capdavant de la seva direcció.

Notícies relacionades

Precisament, l’oferta realitzada a Franganillo i les converses per acabar de tancar el seu fitxatge han sigut una de les primeres iniciatives del nou director, que segons informa Mediaset, ha comptat amb la col·laboració directa del mateix Piqueras perquè el procés arribés a bon terme.

(En elaboració)

Temes:

Telecinco TVE