Després de la seva reconciliació

Dulceida i Alba, juntes, treballant per primera vegada en el nou videopòdcast de Podimo

Dulceida i Alba, juntes, treballant per primera vegada en el nou videopòdcast de Podimo

PODIMO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dulceida i Alba Paul s’embarquen en el seu primer projecte audiovisual conjunt després de la seva reconciliació. Les ‘influencers’ seran les protagonistes de ‘Destinos: las estrellas’, un nou videopòdcast produït per Neurads (‘Sabor a queer’,Keep It Cutre’, ‘Este es el modo’) en el qual s’atreveixen amb un dels pocs formats que no han provat fins ara, i amb el qual permetran als seus seguidors conèixer-les sense artificis, guió, ni fre de mà.

«Jo crec en totes les oportunitats que un necessiti i jo sempre he cregut molt en el nostre. Ets l’amor de la meva vida i totes les relacions passen per alts i baixos i al final nosaltres n’hem sortit», li diu en aquest pòdcast Dulceida a Alba Paul, que també es mostra molt sincera sobre la seva relació: «Que fos tòxic perquè realment portàvem un temps de molt dolor i sentia que, tot i que volgués estar per sobre de totes les coses amb tu, em feia por que no fos capaç de perdonar el que havia passat en aquell temps, que no fos capaç d’estar tranquil·la al teu costat»

Cada quinze dies, la parella farà una parada al camí per arrupir-se a la part del darrere de la seva camioneta i tenir una conversa íntima sobre temes que els importen a totes dues: amistat, gelosia, segones oportunitats, ‘haters’, sexe o autoestima. Perquè, sens dubte, tenen molt a dir. A més, la setmana que no hi hagi programa s’emetran Los mapas, una peça especial plena de sorpreses.

¿Creus en les segones oportunitats? ¿Tornaries a apostar per la teva parella, per una amiga o per tu mateixa? ¿Fins a quantes vegades estaries disposada a començar de zero? Les ‘influencers’ inicien aquest viatge valorant quina direcció prendre quan alguna cosa et diu que ho intentis de nou, però tens por de fer-te mal, entenent la importància de saber quan perdonar, i sincerant-nos sobre per què decidim confiar de nou en un «nosaltres».

Notícies relacionades

«Estem molt contents d’oferir el primer pòdcast conjunt de Dulceida i Alba. Pensem que sorprendran l’audiència per oferir una visió de totes dues que no havia sortit a la llum anteriorment. Des de Podimo continuem apostant per veus femenines, i clarament ens faltaven elles», afirma Isabel Salazar, country manager de Podimo Espanya, sobre aquest nou projecte.

«Totes dues han sigut intensament generoses. Hem treballat durant mesos (amb l’estiu al mig, que sempre complica les coses) però la il·lusió d’Aída, Alba i el seu equip per aquest projecte i la nostra intenció que fos el viatge més especial de les seves vides s’ha fet realitat», comenta Juanjo Rengel, commissioning editor de Podimo Espanya.

Temes:

Dulceida