Confessió d’un exdirectiu

Paolo Vasile, a Isabel Pantoja, després de «lapidar-la» a Telecinco: «La televisió és com la caca, senyora. Es fa, però no es mira»

Paolo Vasile, a Isabel Pantoja, després de «lapidar-la» a Telecinco: «La televisió és com la caca, senyora. Es fa, però no es mira»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Baldomero Toscano ha deixat nombrosos titulars en les declaracions que ha fet després de la seva sortida de Mediaset com a director de producció de programes. A més de les seves paraules sobre Jorge Javier, l’exdirector de producció del grup audiovisual també ha revelat una reunió secreta que va tenir amb Isabel Pantoja per tancar el seu fitxatge després d’anys fustigant-la en programes com ‘Aquí hay tomate’ i ‘Sálvame’.

«La primera encomanda que vaig rebre com a director de producció de programes per part de Paolo Vasile va ser reunir-me amb Isabel Pantoja. Ho vam fer en secret, a Sevilla, per llimar asprors i intentar atraure-la a la cadena. Ho vaig aconseguir, però com se l’atrau sempre: amb diners pel mig», va afirmar.

L’exdirectiu va assegurar que la cançonetista «mai en té prou» des del punt de vista econòmic: «A més, és una persona que sempre demana el que necessita. Si li fan falta dos milions d’euros, demana dos milions d’euros. Si li’n fan falta tres, en demana tres. Es valora en funció del que deu i sempre ha degut molt. La Pantoja ha gastat molt. Ella, la seva germana, el seu entorn... moltes boques alimentades».

Notícies relacionades

D’altra banda, Toscano també ha revelat una altra trobada que el que va ser conseller delegat i la cantant van tenir a les instal·lacions de Mediaset: «El senyor Vasile rebia tothom. En l’època dura d’‘Aquí hay tomate’, es van presentar allà Isabel i Julián Muñoz, i Isabel Pantoja li diu, indignadíssima: ‘¡Vostè no sap el que estan fent amb la meva vida en aquest programa! ¿Vostè no veu el que estan fent amb mi? ¿Vostè no veu les mentides que es diuen?’ I Paolo Vasile li va dir: ‘Senyora, la televisió és com la caca. Es fa, però no es mira’».

«Ha sigut molt damnificada per part de la cadena, suposo jo. En el seu honor i en les seves coses. Però també se li ha pagat amb escreix. Isabel ha viscut molt bé de Mediaset. Ella i els seus fills», ha sentenciat Baldomero Toscano.