Trist comiat

Julio Iglesias, afligit després de la mort de Pepe Domingo Castaño: «Te n’has anat sense adeu, ens veiem a l’eternitat»

La mort del genial locutor de COPE ha agafat per sorpresa el cantant, que s’ha acomiadat d’ell amb un emotiu i punyent missatge a les seves xarxes socials.

Julio Iglesias, afligit després de la mort de Pepe Domingo Castaño: «Te n’has anat sense adeu, ens veiem a l’eternitat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort de Pepe Domingo Castaño ha agafat el món de la ràdio i la televisió completament desprevinguts. El genial locutor ens deixava aquesta matinada als 80 anys d’edat, després de tota una vida dedicada a la comunicació, en la qual ha deixat innumerables amics en tots els àmbits del món cultural i artístic. 

Notícies relacionades

Un d’ells és Julio Iglesias, amb el qual va compartir dècades d’amistat i confidències, que s’assabentava amb gran sorpresa i tristesa de la pèrdua del professional de la ràdio a través dels mitjans. El cantant, trencat de dolor, ha escrit unes paraules de comiat a Pepe Domingo Castaño a les seves xarxes socials. 

«El meu estimadíssim Pepe, te n’has anat sense un adeu de comiat. Has deixat la meva ànima inquieta. Saps que mai podré oblidar-te. El meu estimadíssim amic, ens tornarem a veure en l’eternitat», va escriure Iglesias, demostrant profund dolor per la seva mort.