A la gran final

Eduardo Casanova posa una reclamació als caps del ‘Grand Prix’ pel que va passar en una prova

Eduardo Casanova posa una reclamació als caps del ‘Grand Prix’ pel que va passar en una prova

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els andalusos d’Alfacar i els castellanolleonesos d’Aguilar de Campoo disputaran la gran final d’‘El Grand Prix del Verano’, amb Eduardo Casanova i Camela animant a les respectives grades. Precisament, Eduardo Casanova, un dels padrins de la gran final, ha sigut el protagonista de la primera prova de la nit.

‘Los troncos locos’ han fet que el director de cine exposi una proposta a la direcció del programa davant el que va arribar a passar en el programa. El concursant de ‘MasterChef Celebrity’ ha volgut demanar una excepció arran de com s’han dipositat els entrepans que protagonitzen la prova.

Notícies relacionades

Un dels bocates que els habitants del poble d’Alfacar havien de portar a l’altre costat dels troncs va acabar caient a terra de la prova, i no a l’aigua, on cada nit s’hi llancen els concursants. Davant aquest estrany fenomen, Eduardo Casanova ha decidit «per si mateix», que aquest entrepà hauria de comptar el doble.

«Jo he de dir una cosa. La persona que ha portat aquest entrepà aquí, i no ha caigut allà, i ha caigut aquí. Per tant, he decidit que aquest entrepà en val per dos. Té la seva lògica, no m’ho neguis», va confessar a les càmeres. La proposta del padrí ha sigut escoltada per Ramón García que li ha seguit el joc: «És més, si ara em deixes llançar-te a la piscina en val per tres», una cosa que el mateix Eduardo s’ha pres seriosament en un primer moment, però que el mateix presentador ha frenat.

Temes:

TVE