Última hora

Provoquen un coma induït a Miriam Sánchez després de ser ingressada en un hospital de salut mental

La col·laboradora pateix des de fa temps diferents problemes personals que han acabat afectant la seva salut mental.

Provoquen un coma induït a Miriam Sánchez després de ser ingressada en un hospital de salut mental
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La situació personal de Miriam Sánchez és cada vegada més preocupant. La col·laboradora de televisió, apartada de la vida pública des de fa temps tret d’alguna entrevista puntual, ha sigut ingressada en un centre hospitalari especialitzat en salut mental després de patir una forta crisi.

La informació ha sigut avançada pel programa de Telecinco ‘Fiesta de verano’, que a més comptava al plató amb la presència de Pipi Estrada, antiga parella i pare de la seva filla. «Li han provocat un coma induït per fer-li unes proves neurològiques. Me’n vaig assabentar ahir a la nit», ha confessat. «Sembla que es tracta d’un ingrés voluntari, ella veia que ja no podia més».

Notícies relacionades

La notícia ha causat un gran impacte entre els periodistes presents en el programa de Telecinco, que han coincidit a posar en valor l’alt nivell com a companya de la guanyadora de ‘Supervivientes’. «Hi va haver una època en què estava en tots els programes i mai va tenir un mal gest amb ningú», va explicar Aurelio Manzano.

«És una gran persona i una molt bona mare. Es mereix el millor», ha dit Estrada, que no obstant ha confessat que estaven distanciats des que Miriam Sánchez concedís una entrevista en què no sortia ben parat. «Va fer unes declaracions molt injustes, però ara el més important és que es posi bé».