¿On és Daniel Sancho? El seu advocat contradiu les paraules de la policia tailandesa

CUATRO / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El testimoni de Surachate Hakparn ‘Big Joke’, subdirector de la Policia de Tailàndia, ha obert un nou capítol en el cas Daniel Sancho. L’encarregat de la investigació de la mort d’Edwin Arieta ha sorprès a l’assegurar que el xef no es troba a la presó de Koh Samui en una entrevista concedida a ‘En boca de todoss’.

«Daniel no ha estat mai a la presó de Koh Samui. Està des del principi en una altra», va assegurar el policia tailandès a la periodista Esther Yáñez, afegint que «és traslladat diàriament» des d’un altre centre penitenciari: «Sempre l'envien de tornada a l’altra presó per dormir».

«Quan la policia vol parlar amb presoners, els ha de treure de la presó per interrogar-los», va afirmar ‘Big Joke’, aclarint: «Daniel pot haver-se trobat amb la seva mare a Koh Samui en una d’aquestes visites».

Notícies relacionades

Les paraules del subdirector de la Policia de Tailàndia han tingut una ràpida contestació per part de la defensa de Daniel Sancho. El seu advocat local, Khun Anan, ha desmentit les afirmacions de ‘Big Joke’ en una trucada realitzada per Andrea Suñé, la reportera d’‘Así es la vida’ desplaçada a Tailàndia.

»¿Daniel Sancho dorm cada nit a la presó de Koh Samui?», va preguntar la periodista del programa de Telecinco al lletrat tailandès, que va ser molt clar respecte a això: «Sí, correcte. Ell està aquí cada nit».