Tornada inesperada

Un concurs històric de TVE torna 27 anys després: tots els detalls

Un concurs històric de TVE torna 27 anys després: tots els detalls

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La nostàlgia és cada vegada més present a la nostra televisió. Després de la tornada del ‘Grand Prix’ a La 1, ‘Password’ a Antena 3 o ‘¡Allà tú!’ a Telecinco, la cadena pública ha aprofitat les bones audiències que estan aconseguint els mítics programes per desempolsegar l’històric ‘Cifras y letras’, el recordat concurs que va ser tot en èxit en les seves diferents etapes.

L’ens públic ha donat llum verda al format i ha obtingut els drets del format per estrenar el programa abans de finals d’any. La idea de TVE és situar ‘Cifras y letras’ en l’‘access prime time’ de La 2, de dilluns a dijous, competint contra ‘El hormiguero’ o ‘El intemedio’, entre d’altres.

Notícies relacionades

La tornada del format vindrà de la mà d’Aitor Albizua, que sumarà un nou projecte junt amb ‘El comodín de La 1’. El nou projecte del basc podria encaminar la possible eliminació d’aquest concurs a les tardes després de l’anunci d’un nou magazín i les discretes audiències que estaria aconseguint el format durant la seva emissió.

‘Cifras y letras’ és un concurs molt recordat a la televisió. El format compta amb dos proves que fan honor al seu nom, una de xifres i una altra de lletres. En la prova de números, els participants havien d’obtenir un número del 101 al 999 mitjançant diferents operacions matemàtiques, mentre que la de lletres consistia a formar la paraula més llarga amb nou lletres, que podien ser consonants o vocals.

Temes:

TVE