Tensió

Santiago Abascal veta l’entrada a la seva seu a Risto Mejide i el seu programa: «Quan us disculpeu»

Santiago Abascal veta l’entrada a la seva seu a Risto Mejide i el seu programa: «Quan us disculpeu»

Mediaset

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les eleccions generals fan que els programes d’actualitat es bolquin totalment en els comicis. ‘Todo es mentira’ no ha sigut menys, i amb la convocatòria d’eleccions va ampliar el seu equip de col·laboradors per tenir una millor anàlisi i comptar amb entrevistes a líders polítics. La sorpresa del programa va ser quan Vox va negar acudir a l’espai de Risto Mejide, una decisió que s’ha tornat a produir tenint l’entrada a la seva seu vetada.

El programa de ‘La Fábrica de la Tele’ es va desplaçar aquest diumenge, 23 de juliol, als punts d’interès per informar de les reaccions més destacades. No obstant, el partit de Santiago Abascal va tancar en banda l’entrada a la seva seu a l’equip desplaçat allà, i no precisament de bones maneres: «¿Esteu de broma? Quan us disculpeu amb els votants a qui fa anys que falteu al respecte, ens molestarem a contestar», li van respondre de manera contundent.

Així van fer aquest dimarts, amb ‘Todo es mentira’ deixant ben clar les cares de decepció dels seguidors de la formació congregats, assegurant que van marxar molt abans que la resta de formacions, una cosa que no ajudarà que les relacions entre l’espai de Risto Mejide i Santiago Abascal millorin.

Notícies relacionades

La contundència amb què el mateix Risto Mejide va valorar els resultat que va obtenir Vox en les eleccions generals: «Espanya no és ultradretana. La ultradreta s’ha estavellat. Hostiot, us expliquin el que us expliquin», va tornar a entonar el presentador insistint en els 19 escons perduts per Vox.

Per si això no fos suficient, el presentador va concloure la seva intervenció amb un sever avís: «Els espanyols han col·locat Abascal al lloc que li correspon. Ell i els seus tindran quatre anys molt difícils, en la irrellevància més absoluta al Congrés. Mentre que Espanya ha revalidat Sánchez, a les seves polítiques i als seus pactes. Això és el que han dit les urnes».