Després del final de ‘El Programa de AR’

Ana Rosa es pronuncia sobre la «fuga» de col·laboradors que treballen ara amb Sonsoles

La presentadora s’ha pronunciat sobre la marxa de Beatriz Cortázar i Paloma García-Pelayo, que van desembarcar a ‘Y Ahora Sonsoles’.

Ana Rosa es pronuncia sobre la «fuga» de col·laboradors que treballen ara amb Sonsoles
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fa unes setmanes començava un terratrèmol a Telecinco amb la sortida de diversos col·laboradors habituals de la cadena rumb a Antena 3. Aquest fet va afectar sobretot ‘El Programa de AR’, que va perdre en pocs dies tres dels seus rostres més reconeixibles: Beatriz Cortázar, Paloma García-Pelayo i Cruz Morcillo. 

El destí d’aquestes col·laboradores apuntava a dos programes: ‘Y Ahora Sonsoles’ i ‘Espejo Público’. No obstant això, dies després es va revelar que totes elles formarien part del programa de Sonsoles Ónega, amb les primeres col·laboracions en l’especial sobre el casament de Tamara Falcó. 

Aquest mateix dijous, Ana Rosa Quintana es va poder pronunciar sobre aquesta «fuga» de col·laboradors en una trobada amb la premsa per acomiadar el seu programa després de 19 temporades de lideratge als matins. 

La presentadora, que a partir de setembre es posa al capdavant de ‘TardeAR’, explica que «no hi va haver oportunitat» de retenir-les. «Quan ens ho van comunicar, ja estava fet», comenta. 

«Tothom té dret a canviar d’empresa, de programa i d’assegurar-se el seu futur econòmic», argumenta sobre la decisió de les seves històriques col·laboradores, i detalla que «tot i que m’haguessin donat l’oportunitat, jo no els podia pagar el que els hi estan pagant»

Notícies relacionades

Finalment, la periodista assegura que encara no ha pogut parlar amb Sonsoles sobre la seva competència a les tardes a partir del mes de setembre, però es mostra optimista de cara a aquest duel: «Esperem guanyar», diu.

Per a aquest format, també s’ha reforçat gràcies a la competència, ja que acaba de fitxar Manu Marlasca, que canvia de cadena després d’11 anys a La Sexta.