Exclusiva YOTELE

Pedro Ruiz torna a TVE amb un programa d’entrevistes, 20 anys després de ‘La noche abierta’ des de Barcelona

Pedro Ruiz torna a TVE amb un programa d’entrevistes, 20 anys després de ‘La noche abierta’ des de Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Atrevit, singular, indomable i sense pèls a la llengua. Així és Pedro Ruiz, una de les cares més carismàtiques de la televisió des de la dècada dels 70, que després de més de 20 anys retirat dels platós, torna a TVE per presentar un nou programa d’entrevistes, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La cadena pública ha tancat un acord amb el veterà comunicador per posar-se al capdavant de ‘Nada del otro mundo’, un espai de conversa en el qual s’asseurà davant diferents personatges coneguts per conèixer-ne el costat més humà i desconegut de cara a l’audiència. El nou espai estarà produït per El Terrat (The Mediapro Studio) i també comptarà amb esquetxos d’actualitat.

Inevitablement, aquest format recordarà ‘La noche abierta’, el mític espai que va presentar amb La 2 entre 1997 i el 2004 amb gran èxit i repercussió. Al voltant de la seva clàssica taula rodona es van asseure els personatges més destacats de la vida social i cultural de l’època, inclosos líders polítics, que es prestaven a una xerrada pausada i tranquil·la amb absència absoluta de guió i de vetos, amb preguntes filtrades només pel carisma i la capacitat d’improvisació del seu conductor.

En el seu nou espai, Pedro Ruiz pretén reprendre les seves clàssiques entrevistes, però ara amb les noves icones que, probablement, no sàpiguen qui és ell. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, TVE gravarà ‘Nada del otro mundo’ el 13 de setembre als estudis de RTVE a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), el mateix emplaçament on Pedro Ruiz va presentar ‘La noche abierta’. De moment, només es gravarà un programa i s’emetrà en ‘late night’.

Notícies relacionades

A més del seu llarg currículum en ràdio i teatre, Pedro Ruiz va començar la seva trajectòria televisiva a TVE el 1972, on va batejar i va presentar el llegendari ‘Estudio, estadio’, que encara s’emet en el dia d’avui. Posteriorment va conduir ‘¿Le conoce usted?’ (1974), ‘Como Pedro por su casa’, amb Ana Obregón i José Luis Coll (1985), que es va transformar un any després en ‘Esta noche, Pedro’.

El 1992 va fer el salt a Antena 3 a ‘Con ustedes... Pedro Ruiz’, que va ser retirat de la graella abans del previst després de no aconseguir bons resultats d’audiència, cosa que va provocar que el català posés una demanda contra la cadena privada per acomiadament improcedent. El 1997 va tornar a TVE amb ‘El domin...gol’, que tampoc va comptar amb el beneplàcit de l’audiència.

Temes:

TVE