In fraganti

Agafen el nòvio d’Ana María Aldón amb una altra dona

Agafen el nòvio d’Ana María Aldón amb una altra dona

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La passada setmana, Sergio Garrido va llançar una bomba a l’assegurar que tenia proves que mostraven una faceta oculta de l’actual nòvio d’Ana María Aldón. Diumenge, el reporter va revelar unes imatges que no van fer cap gràcia a la col·labora. Es tractava de fotos en què es podia veure clarament Eladio amb una altra dona.

Els dos col·laboradors van protagonitzar constants topades durant la tarda arran de les imatges mostrades al programa presentat per Emma García que posaven en escac el seu nou amor. El paparazzi va començar relatant l’ocorregut: «Els vaig sentir parlar als dos de forma rara, de forma carinyosa. Em va semblar estrany i aquí ho deixo. Després els vaig tornar a veure i sortien discutint; em va semblar una discussió de parella. Després vaig veure que es tancaven dins d’un local, una hora i poc».

Notícies relacionades

«Quan surten, a les sis passades, van a casa d’ella. Voldria saber si saps totes aquestes coses», va concloure la seva primera intervenció fent una pregunta a Ana María Aldón. La tertuliana no es va mostrar convençuda sobre les afirmacions del paparazzi i va qüestionar les proves d’infidelitat.

«Vull proves, si no te n’aniràs d’aquí sent un bocamoll», el va advertir amb to desafiador. El programa va revelar les imatges de manera immediata mentre Ana María Aldón es mostrava tranquil·la: «Sé qui és la persona que està al seu costat i sé el que fan».