Amb humor

Eva Soriano reacciona després de conèixer la guanyadora d’Eurovisió: «No ha guanyat Loreen, he perdut jo»

La presentadora de ‘Showriano’ ha deixat diversos missatges a xarxes socials fent ús d’ironia

Eva Soriano reacciona després de conèixer la guanyadora d’Eurovisió: «No ha guanyat Loreen, he perdut jo»

Showriano

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Eva Soriano no és la millor amiga de Loreen, això ha quedat clar. La humorista va tenir un desacord amb la cantant de ‘Tattoo’ i aquesta mateixa setmana li va dedicar una cançó paròdia des del seu programa a Movistar+, ‘Showriano’, en la qual assegurava que «vull veure perdre Loreen».

Arran de la seva controvertida cançó, la còmica ha estat en boca de tots i ha volgut compartir les seves impressions amb els seus seguidors. Primer, la presentadora ha pujat un vídeo del moment en què Ruth Lorenzo atorgava els 12 punts a Suècia, moment en què ella reaccionava dient: «Al meu propi país»; de forma irònica.

Notícies relacionades

A penes uns minuts després, quan Finlàndia aconseguia avançar Suècia en les votacions gràcies al televot, Soriano ho celebrava en el seu Instagram amb magnificència. No obstant, l’alegria li va durar poc. En un altre vídeo protagonitzat per la presentadora, se la veia lamentant la segona victòria de la sueca i afirmant que «no ha guanyat Loreen, he perdut jo».

El cercle es tancava amb un mem que unia la seva actuació amb els títols de crèdit d’una pel·lícula. A l’esmentada peça, es veu la presentadora afirmant que aquest any «veuré Eurovisió perquè vull veure perdre Loreen». Just després apareixen els títols de crèdit.