Eurovisió 2023

Blanca Paloma, imponent a Eurovisió 2023: així ha sigut la seva actuació en la gran final

La representant espanyola ha exhibit talent i emoció en la seva actuació

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

«Espanya està en el camí de guanyar», deia fa uns dies Loreen sobre el camí que ha fet el nostre país a Eurovisió des de l’any passat. L’última demostració ha sigut l’actuació de Blanca Paloma en la gran final de Liverpool. 

L’artista ha pujat a l’escenari en el vuitè lloc per interpretar ‘EaEa’ amb pantalons blancs i un espectacular cosset granat. 

La intèrpret ha començat enmig d’un mantó de serrells vermells que va heretar de la seva àvia, i que l’acompanya durant l’inici de l’actuació, abans d’empoderar-se i anar cap al desconegut. 

Precisament sobre el mantó, RTVE ja va explicar que es va haver de readaptar a l’escenari de Liverpool transformat en una peça transportable de 3,5 metres, que és el màxim que permet l’organització, en lloc d’estar penjat. 

Un dels canvis més rellevants respecte a la final del ‘Benidorm Fest’, ha sigut la incorporació de fum durant la cançó per «crear una atmosfera extra i una qualitat diferent de la llum».

Notícies relacionades

En el minut dos, un feix de llum il·lumina la mà de l’artista representant el punt d’inflexió en el relat de la cançó. Aquesta il·luminació que va a càrrec d’Álvaro Guisado, es va utilitzar a ‘Secreto de agua’ a Benidorm, i s’ha recuperat per a ‘EaEa’. 

Blanca acaba l’actuació amb un murmuri amb el genoll inclinat, per anar pujant el to i donar força a l’actuació en l’última tornada.