Vídeo

‘Polònia’ torna a parodiar Ana Rosa després de la cancel·lació de ‘Sálvame’: «Ocuparé tot l’horari televisiu»

  • Un reporter emblemàtic de ‘Sálvame’ demanda el programa i demana 50.000 euros d’indemnització

  • ¡Sorpresa! Kiko Hernández envia un «consell» a Ana Rosa per a la seva nova etapa a Telecinco

‘Polònia’ torna a parodiar Ana Rosa després de la cancel·lació de ‘Sálvame’: «Ocuparé tot l’horari televisiu»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana va tornar a ser parodiada en un dels esquetxos del ‘Polònia’. Després de saber-se que compaginaria els matins i les tardes de Telecinco, almenys fins a les eleccions, el programa satíric va tornar a fer un gag amb la doble de la periodista, que va arribar a tallar un esquetx en el qual ERC fitxava Jorge Javier i convertia el partit en ‘Sálvame’: «¡Talleu! No és tema!».

«¿Per què talles un esquetx d’Esquerra?», li pregunta una integrant de l’equip del programa. «Perquè surten personatges que no hi pinten res», diu la clon de la periodista, que afegeix posteriorment: «Em refereixo a Jorge Javier. Ja forma part del passat televisiu com els concursos en què es regalaven assecadores o l’ètica periodística. A partir de setembre ocuparé la franja de ‘Sálvame’, i no ho deixo aquí. Ocuparé tot l’horari televisiu».

Notícies relacionades

Posteriorment, la clon de la periodista engega la tele amb un ‘Telenotícies’ presentat per ella mateixa en què feia un important anunci que la convertia en omnipresent en la cadena catalana: «Ana Rosa Quintana també ha comprat TV-3 i passarà a presentar tots els programes de la cadena».

A partir d’aquí, es pot veure com la doble de la comunicadora presenta altres espais de TV-3 com ‘El temps’, ‘Crims’ i ‘Joc de cartes’. «Perdoni, no pot fer tots els papers...», li diu una integrant de l’equip a la clon, que li contesta: «Doncs és clar que sí, bonica. Ara el teu paper el faig jo».