Per al ‘prime time’

David Aleman presentarà ‘Código 10’, el nou programa de successos que Cuatro ja prepara

Nacho Abad també estarà en aquest nou format que la cadena prepara juntament amb Mandarina

David Aleman presentarà ‘Código 10’, el nou programa de successos que Cuatro ja prepara

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Aleman es converteix en el nou presentador que Cuatro ja prepara per a la seva franja de màxima audiència. El periodista es posarà pròximament al capdavant de ‘Código 10’, el seu format en el qual els crims i successos més destacats de l’actualitat i casos històrics que han commocionat la societat espanyola seran analitzats en profunditat.

Realitzat en col·laboració amb Producciones Mandarina, aquest nou espai tindrà suport fonamental en les informacions, testimonis inèdits, noves evidències i exclusives del periodista Nacho Abad, referent de la informació de successos del nostre país i artífex d’alguns dels més sonats scoops d’aquest gènere periodístic revelats en les dues últimes dècades. 

‘Código 10’ abordarà cada setmana diversos casos complementats amb reportatges d’una destacada factura visual al més pur estil true crime, amb reconstruccions dels fets d’acabat cinematogràfic, imatges d’arxiu intercalades, testimonis inèdits d’implicats i testimonis presentats, amb una cuidada qualitat documental. 

Notícies relacionades

Reputats experts en criminologia, ciència forense, psiquiatria i psicologia, així com representants de cossos policials i advocats, seran col·laboradors habituals de ‘Código 10’ per analitzar cada cas en profunditat, contextualitzant com van passar els fets i ressaltant els punts sense resoldre que podrien donar un tomb a les investigacions.

Quan l’actualitat ho requereixi, el programa també oferirà entrevistes en plató i establirà connexions en directe amb els llocs on s’han produït els fets.

Temes:

Mediaset Cuatro