En una entrevista

Blas Cantó va estar a punt de renunciar a Eurovisió: «El meu cap no estava en això»

El cantant va revelar que va redactar la seva dimissió en dues ocasions: «Una d’elles és molt dura»

Blas Cantó va estar a punt de renunciar a Eurovisió: «El meu cap no estava en això»

ANDRES PUTTING / EBU-UER/ EUROVISION.TV

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Blas Cantó no va passar per un bon moment durant la seva participació al Festival d’Eurovisió. A més de la pandèmia de la covid-19, en aquell temps, l’artista va patir la pèrdua del seu pare i la seva àvia, que van morir amb a penes només set mesos de diferència, motiu pel qual es va pensar renunciar a ser el representant d’Espanya en el certamen europeu, tal com explica en una entrevista per al canal Animales Humanos.

«Vaig anar a concursar, però el meu cap no estava en això. Jo no estava preparat per estar en una competició. Hi ha gent que diu ‘doncs no haver-hi anat’. Ja, però és que no és tan fàcil quan has firmat un contracte», va assegurar el cantant.

L’artista va revelar en la conversa que va arribar plasmar l’esmentada dimissió per escrit, motivada per la pressió, les crítiques i l’assetjament a les xarxes socials pel fet de, per exemple, no actuar per a un esdeveniment eurovisiu digital al no trobar-se bé pel que fa a salut mental: «Vaig redactar la meva renúncia dues vegades. Dues vegades. I una d’elles és molt dura. Vaig pensar a deixar-ho».

«Per a la meva salut mental era molt millor haver renunciat, però si vaig aconseguir cantar sense trencar-me, també és una superació. I si mentalment ho vaig aconseguir, si segueixo viu avui dia, puc fer el que jo vulgui en la meva vida», va explicar Cantó.

Notícies relacionades

Malgrat aquesta difícil part de l’experiència, Blas també va parlar del costat bo que va tenir el seu pas per Eurovisió, tenint molt bones paraules d’Eva Mora, actual cap de la delegació espanyola al festival i amb la qual va coincidir a Rotterdam 2021, la seva edició, ja que el va cobrir com a periodista en aquell temps: «Soc molt feliç que ella hagi estat en el meu camí d’Eurovisió i haver fet tot el possible per ordenar les coses, perquè després ha servit per a tot el que està passant ara».

«És el festival amb els mitjans més increïbles en què he estat mai. És al·lucinant tot el que hi ha darrere. Tant de bo ho hagués viscut en un moment de la meva vida que no fos tan dolorós», va dir el cantant.