Després de proclamar-se guanyador

Marco Mengoni podria anar a Eurovisió 2023 sense la cançó amb què va guanyar Sanremo

L’artista obre la porta a no interpretar ‘Due vite’, que hauria de retallar-se si va al certamen europeu

Marco Mengoni podria anar a Eurovisió 2023 sense la cançó amb què va guanyar Sanremo

RAI

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La candidatura italiana per a la pròxima edició d’Eurovisió podria no estar tancada encara. Marco Mengoni ha deixat la porta oberta a participar al certamen europeu amb una altra cançó diferent de ‘Due vite’ (Dues vides), la cançó del que es va alçar aquest dissabte passat guanyador del Festival de Sanremo per segona vegada, en una entrevista concedida a l’informatiu de la RAI.

«Ho pensaré a partir de demà. Pot ser ‘Due vite’ o... No sé... la cançó que podria guanyar la selecció per anar a Eurovisió», va assegurar l’artista després de ser preguntat pel periodista de la cadena pública italiana.

La resposta de Mengoni podria tenir el seu origen en el principal problema que ‘Due vite’ tindria per ser la cançó d’Itàlia a Eurovisió 2023. El tema té una durada de 3min 45s, per la qual cosa se n’haurien de retallar 45 segons perquè compleixi el límit de tres minuts que imposen les regles del festival europeu.

Notícies relacionades

Es pot recordar que aquesta és la segona vegada que Mengoni guanya a Sanremo i es presenta al Festival d’Eurovisió. L’artista va aconseguir el Lleó d’Or del certamen italià després de convertir-se en el gran favorit amb ‘Due vite’, una poderosa balada amb què s’ha anat encoratjant més i més sobre l’escenari del Teatre Aristón en cada actuació que ha fet.

L’any 2013, l’artista va guanyar el seu primer Festival de Sanremo després d’arrasar amb ‘L’essenziale’, cançó amb què va aconseguir la setena posició al Festival d’Eurovisió celebrat a la ciutat sueca de Malmö.