Vídeo

‘Polònia’ es riu del Barça al ritme de la cançó de Vicco al Benidorm Fest

El programa de TV3 parodia la cançó que va participar al certamen de TVE per caricaturitzar l’actualitat del club culer

‘Polònia’ es riu del Barça al ritme de la cançó de Vicco al Benidorm Fest

TV3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Benidorm Fest 2023 també ha sigut present als esquetxos de l’última entrega del ‘Polònia’. El programa de sàtira de TV3 s’ha rigut aquest dijous de l’actualitat del Barça amb ‘8 punts enrere’, una cançó paròdia de ‘Nochentera’, el viral èxit de Vicco, que van interpretar els clons de Xavi Hernández (Xavi Soriano) i Joan Laporta (Queco Novell).

«Diumenge nit, en Busi s’entrebanca. I no puc fitxar, no tenim més palanques. Anem zero a zero en el minut 50 perquè Kessié i Raphinha són uns mantes. I llavors ve el gol. Sembla que per fi ens somriu ja la sort. Que si no guanyem l’equip va a Wallapop. I comença a animar-se la grada. Tribuneros vestint de blaugrana. Esta es nuestra nueva realidad. Però, si us plau, feu memòria. Sé què passa amb l’eufòria. Un dia som uns cracs i al següent, unes toies. ¿No veus com triangulen? Pedri i Gavi drifruten. Mentre que a Madrid ja no n’encerten ni una», comença dient la cançó.

«¡8 punts enrere! ¡Això és la repera! ¡Els blancs es desesperen! ¡Plora, Central Lechera! ¡8 punts enrere! ¡Compte amb la trempera o ens entraran cagaleres! Llavors, això ho pagarem tu i jo. Treu la cartera. Som en crisi financera. No podem anar enrere, que l’estadi té goteres», diu la primera tornada de la cançó.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que ‘Polònia’ aprofita el Benidorm Fest per fer sàtira de l’actualitat. L’any passat, el programa de TV3 es va riure de l’actualitat de la Casa Reial amb ‘Ay, papá’, una cançó paròdia de l’èxit de Rigoberta Bandini, que ha presentat una clon d’Alaska.

"Tú que te has ido huyendo de la Fiscalía. Hazme un favor, no me compliques más la vida. ¡Ahí estás bien! A ti que tienes siempre un AVE a la Meca y te has llevado comisión por tantas guerras. ¡Escúchame! Papá, papá, papá, no vuelvas por acá. Vas con la chorra fuera al puro estilo Pornhub. Papá, papá, papá. No vuelvas papapapapapapapa... papá. Adiós papapapapapapapa... papá», diu la primera part de la cançó interpretada per un doble del rei Felip VI