A sis dies de la final

Comença la setmana del Benidorm Fest 2023: aquests són els favorits segons les apostes

Fusa Nocta encapçala la llista composta per les quotes de les principals cases d’apostes

  • Directe | La setmana del Benidorm Fest 2023: l’última hora

Comença la setmana del Benidorm Fest 2023: aquests són els favorits segons les apostes

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La segona edició del Benidorm Fest va arrencar aquest diumenge passat amb una cerimònia de benvinguda passada per aigua i amb molta expectació i il·lusió respecte al que pugui passar els pròxims dies a la localitat alacantina des d’un punt de vista musical i televisiu. Per això les cases d’apostes de pagament dibuixen amb més força els favorits per a la victòria de dissabte vinent, 4 de febrer, a la final del certamen de TVE.

¿I què prediuen les apostes per al triomf final a la preselecció espanyola? Segons la pagina Eurovisión World, que recull les diferents quotes de pagament, Fusa Nocta, que interpreta el tema ‘Mi familia’, seria la principal favorita, amb un 14% de probabilitat de victòria, al format organitzat per TVE per triar la seva candidatura al Festival d’Eurovisió.

Alice Wonder, amb ‘Yo quisiera’ (13%); Agoney, amb ‘Quiero arder’ (11%); Aritz Aren, amb ‘Flamenco’ (11%); Megara, amb ‘Arcadia’ (9%), i Vicco, amb ‘Nochentera’ (9%), completen el ‘top’ 5 de favorits per guanyar el Benidorm Fest 2023 al rànquing de les apostes de pagament.

¿Qui es classificaria a cada semifinal del Benidorm Fest 2023?

Notícies relacionades

A tan sols un i tres dies, respectivament, per a la seva celebració, les apostes de pagament també donen els clars favorits per classificar-se a les dues semifinals de la preselecció espanyola. Segons aquesta pàgina, Fusa Nocta (77%), Aritz Aren (75%), Agoney (75%) i Alice Wonder (73%) aconseguirien el bitllet per a la gran final a la primera gala de dimarts.

En el cas de la segona semifinal, Blanca Paloma (67%), Vicco (64%), José Otero (60%) i Alfred García (57%) serien els favorits per classificar-se per a l’última gala, a la qual es proclamarà el nou representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió 2023, que se celebrarà a Liverpool al maig vinent.