Dimiteix en protesta

El presentador de ‘Zona Franca’ de TV-3 renuncia després de l’acomiadament d’un col·laborador que va fer un acudit sobre el PSC

Joel Díaz, que ja es va veure embolicat en la polèmica de la pèrdua del patrocini de Heineken, deixa el programa en protesta per aquest acomiadament

El presentador de ‘Zona Franca’ de TV-3 renuncia després de l’acomiadament d’un col·laborador que va fer un acudit sobre el PSC

TV3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Joel Díaz, presentador de ‘Zona Franca’ de TV-3, ha anunciat avui que renuncia al seu lloc en protesta per l’acomiadament del col·laborador del programa Manel Vidal, després de fer un acudit sobre el PSC. 

«A partir d’avui mateix deixaré de presentar ‘Zona Franca’. Renuncio per la decisió presa per la direcció de TV-3 d’apartar del programa Manel Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma que s’ha pres i comunicat», escrivia l’humorista al seu perfil de Twitter.

La resposta de TV-3 no s’ha fet esperar, i en un comunicat, la cadena pública de Catalunya lamenta i respecta la decisió de Díaz, alhora que aclareix que durant aquests dies el programa no s’emetrà mentre s’estudia la seva continuïtat. També, afirmen que el canal «continua compromès amb els continguts d’humor» en aquesta franja nocturna.

El motiu de l’acomiadament ha sigut un gag en el qual Vidal posicionava els votants espanyolistes del PSC en un dels extrems de la brúixola política. El vídeo ha sigut eliminat per la cadena pública. 

Notícies relacionades

Després de l’acudit, el director de TV-3, Sígfrid Gras, el va qualificar de «provocatiu» i va decidir fulminar Vidal. Ara, és el mateix presentador el que renuncia al seu càrrec. 

Aquesta polèmica del programa se suma a la viscuda la setmana passada després de la pèrdua del patrocini de Heineken, després d’una campanya a les xarxes socials en la qual s’animava la companyia cervesera a retirar la seva publicitat d’un espai que començava amb un «Puta nit i bona Espanya». S’ha de destacar que després d’aquesta pèrdua de l’anunciant, la cadena va decidir censurar aquesta frase a l’inici de cada programa, el futur del qual, ara sense el seu presentador, està en l’aire.

Temes:

TV-3