Vídeo

Griezmann (Atlètic de Madrid), sorprenent fitxatge estrella de Movistar Plus+ Deportes

El jugador va sorprendre els presentadors de la plataforma quan els va escriure per assistir als seus estudis, però per parlar d’un altre tipus de futbol

Griezmann (Atlètic de Madrid), sorprenent fitxatge estrella de Movistar Plus+ Deportes

MOVISTAR PLUS+

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Antoine Griezmann va penjar les botes de futbol durant unes hores per exercir una faceta completament desconeguda per a molts dels seus seguidors. El jugador de l’Atlètic de Madrid es va convertir diumenge passat i per una nit en el fitxatge estrella de Movistar Plus+ per narrar l’NFL, la Lliga Nacional de Futbol Americà, en un dels seus canals d’Esports.

L’estrella del club blanc-i-vermell, fan confés de l’NFL, va sorprendre els presentadors de Movistar Plus+ quan els va escriure per assistir als estudis de la plataforma per ser present en la narració d’un dels partits de la competició americana: «Em venia de gust ser al plató en aquest partit, és un partidàs. ¡Així que a disfrutar!».

Notícies relacionades

Per ser més exactes, Griezmann va participar, amb els experts de la plataforma Rubén Ibeas i Javi López, en la retransmissió del partit entre Buffalo Bills i Cincinnatti Bengals, que va acabar finalment amb la victòria de l’equip de l’estat d’Ohio: «Continueu així, que la gent disfruta amb vosaltres».

«Ho acostumo a seguir des del saló de casa meva. Per a mi és un plaer ser aquí. La veritat és que he disfrutat molt amb el Javi i el Rubén», va assegurar el futbolista, encara amb el bon sabor de boca de la victòria de l’Atlètic de Madrid davant el Valladolid: «Em vaig trobar molt bé, tant físicament com mentalment. És el que necessitava i vull ajudar l’equip al màxim. Espero continuar així, ja que ara venen partits molt bonics, i a continuar disfrutant al camp».