Exclusiva YOTELE

TVE compra els drets d’'El conquistador del fin del mundo', el 'Supervivientes' extrem de la televisió basca

La cadena pública prepara la seva pròpia edició del format presentat per Julian Iantzi i creat per Patxi Alonso que compta ja amb 19 edicions

TVE compra els drets d’'El conquistador del fin del mundo', el 'Supervivientes' extrem de la televisió basca
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

TVE continua treballant en la confecció de la seva estructura de programació de cara als pròxims mesos. L’estratègia de la direcció de continguts generals de la corporació, encapçalada per José Pablo López, passa per adquirir formats potents per a l’horari de màxima audiència que puguin convertir-se en esdeveniments televisius, com el ‘Benidorm Fest’, 'Masterchef' o 'Dúos Increíbles'.

I en aquest sentit, el directiu ha tancat un acord per emetre 'El conquistador del fin del mundo', el veterà reality de supervivència extrema de la televisió basca, en què dos grups de participants han de conviure en un territori hostil i superar complicades i arriscades proves, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

El concurs d’aventures presentat per Julian Iantzi és un dels formats estrella d’ETB, on s’emet des del 2005 amb gran èxit d’audiència sota la batuta de Patxi Alonso, responsable de la producció executiva junt amb Gonzalo Honigblum i un dels seus creadors. A més, és el conductor dels debats del format.

Notícies relacionades

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal en exclusiva, TVE produirà la seva pròpia edició d’'El conquistador del fin del mundo' amb Hostoil (The Mediapro Studio) al llarg dels pròxims mesos, amb l’objectiu d’estrenar-lo la temporada vinent, sense que això suposi que desaparegui de la televisió basca. De fet, s’acaba d’estrenar a ETB2 la temporada 19 amb excel·lents resultats. La setmana passada va vorejar el 27% de quota de pantalla (quan la mitjana de la seva cadena és del 12), escombrant tots els seus competidors a les cadenes nacionals.

De moment, es desconeix qui es posarà al capdavant de l’edició nacional d’‘El conquis’, tot i que tot sembla indicar que la principal opció és mantenir Julian Iantzi com a presentador, que el mes de juliol passat ja es va encarregar a la cadena pública de la retransmissió dels Sanfermines junt amb Ana Prada.

Temes:

TVE