Programa monogràfic

Miki Núñez i Aitor Albizua substituiran Máximo Huerta al capdavant de la tira diària del Benidorm Fest 2023

‘La noche del Benidorm Fest’ oferirà en primícia les primeres imatges dels assajos dels 18 aspirants

Miki Núñez i Aitor Albizua substituiran Máximo Huerta al capdavant de la tira diària del Benidorm Fest 2023

TELECINCO / RTVE

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

TVE ja ha trobat substituts a Máximo Huerta per presentar els previs i posteriors de les gales del Benidorm Fest 2023. Després que el presentador revelés que no hi seria, la cadena pública ha anunciat que Aitor Albizua i Miki Núñez seran els conductors d’aquests especials a ‘La noche del Benidorm Fest’.

El programa acompanyarà les dues semifinals, que se celebraran el 31 de gener i el 2 de febrer, amb un previ i un post que mostrarà tot el que passi tant dins com fora de les gales. Abans de cada semifinal, ‘La noche del Benidorm Fest’ oferirà en primícia les primeres imatges dels assajos dels 18 aspirants a guanyar el micròfon de bronze aquest any, així com les seves sensacions abans de pujar per primera vegada en directe a l’escenari del Palau d’Esports d’Illa de Benidorm.

‘La noche del Benidorm Fest’ comptarà amb diversos punts de directe: serà en backstage i camerinos per parlar amb presentadors, jurat i convidats. El cor de Benidorm també serà present amb connexions en directe des de les platges de la ciutat, on hi haurà pantalles gegants en les quals un gran nombre d’espectadors disfrutaran de les semifinals i la final.

A més, l’espai no es perdrà un sol detall de tot el que passi a la localitat durant la setmana i estarà molt pendent de tots els esdeveniments que se celebrin, com els tres concerts en què participaran artistes relacionats amb el Benidorm Fest i Eurovisió.

El programa posterior a cada semifinal inclourà les sensacions dels classificats per a la final i mostrarà l’ambient posterior a cada gala. La nit de la gran final del 4 de febrer es completarà amb un afegit de ‘La noche del Benidorm Fest’ en el qual Miki Núñez i Aitor Albizua realitzaran la primera entrevista en televisió al guanyador, guanyadora o guanyadors de la segona edició del Benidorm Fest i representant d’Espanya a Eurovisió 2023.

El vaivé de TVE amb Máximo Huerta i la seva participació al Benidorm Fest 2023

Tot i que TVE havia anunciat que el valencià es posaria al capdavant d’un programa diari dedicat a l’actualitat del certamen, Máximo Huerta va comunicar dijous que finalment no serà el conductor d’aquests espais a través de les seves històries d’Instagram.

Notícies relacionades

«No hi seré. Al principi sí, però prefereixo quedar-me amb el record de l’any passat, que va ser meravellós amb la grandíssima amiga Alaska i la divertidíssima i enginyosa Inés Hernand. El guardaré com un gran record, però aquest any no. Aquest any, sort als següents. Sort als segons», va dir l’escriptor i presentador a les seves històries.

Dimecres, Ana María Bordas, directora d’originals de RTVE, ja va deixar entreveure que Máximo Huerta no seria dins de la programació especial que TVE està preparant de la segona edició del seu certamen musical, malgrat que la corporació va aclarir després de la seva presentació de temporada celebrada al setembre que el presentador s’encarregaria d’aquesta tira diària: «Els presentadors de l’‘access’ i del post l’anirem revelant a poc a poc».