Canvis d’etapa

Mediaset podria acomiadar Jorge Javier després de la sortida de Vasile

La nova direcció del grup audiovisual estaria estudiant «quant els costaria» rescindir el contracte del presentador

Mediaset podria acomiadar Jorge Javier després de la sortida de Vasile

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez podria tenir els dies comptats en la nova etapa de Mediaset després de la sortida de Paolo Vasile. La nova direcció del grup audiovisual estaria estudiant «quant els costaria» desprendre’s del presentador o apartar-lo dels grans formats, segons informa el portal Cotizalia.

L’esmentat portal assegura que els directius no estarien còmodes amb l’excessiu posicionament polític de Jorge Javier, del qual sempre ha presumit tant en els programes que presenta com a les xarxes socials o els mitjans en què escriu. 

Cal destacar que el presentador va renovar el seu contracte de llarga durada amb Mediaset el mes de setembre passat. Paolo Vasile hauria tancat aquest acord sense consultar-ho amb Borja Prado perquè, segons indica l’esmentat portal, Vasile tenia la potestat d’aprovar qualsevol despesa sense passar pel consell d’administració sempre que els imports no arribessin als dos milions d’euros

Aquesta informació es publica el segon dia de la nova era de Mediaset presidida per Borja Prado. El directiu té intenció de renovar els continguts, la direcció i també les cares de la cadena, comptant amb un suposat pressupost de 100 milions d’euros per a això, segons també apunta l’esmentat portal.

Notícies relacionades

Aquesta renovació es començaria a notar especialment a partir del segon trimestre d’aquest 2023, ja que els tres primers mesos d’aquest 2023 han quedat dissenyats per Paolo Vasile abans d’abandonar el seu lloc com a conseller delegat després de més de 20 anys. 

De moment i a l’espera del recorregut de la informació, Jorge Javier continuarà com a presentador de ‘Sálvame’ i de ‘Supervivientes 2023’. De fet, Mediaset va emetre durant les campanades la primera promo del ‘reality’ de Telecinco, que ja el van confirmar al desembre com a conductor de les seves gales.