Després de l’emissió del capítol
Detingut un protagonista de ‘Pesadilla en la cocina’ per violència de gènere
El restaurador va passar a disposició judicial i li van imposar una ordre d’allunyament
Un dels protagonistes d’aquesta temporada de ‘Pesadilla en la cocina’ s’ha vist embolicat en un assumpte tèrbol. La Policia Nacional i la Policia Local de Puertollano van detenir aquest dissabte José María Laguna, el restaurador que va aparèixer en l’última entrega del programa de La Sexta, per un suposat delicte de violència de gènere contra la seva exdona, segons informen diversos mitjans com Lanza Digital i Tomelloso Hoy.
Segons la informació de la policia a què han accedit els esmentats mitjans, la intervenció dels cossos de seguretat es va produir quan la dona es va tancar al bany quan l’empresari va presentar-se al domicili on viu amb els seus tres fills i va començar a colpejar la porta amb violència per intentar entrar-hi. Atemorida per la situació, ella va trucar a la policia i diversos agents es van personar a la vivenda per emportar-se detingut l’hostaler.
Hores després, ja el dia de Nadal, el restaurador va passar a disposició judicial. Després de celebrar-se un judici ràpid, segons informen els esmentats mitjans, el jutge li va imposar una ordre d’allunyament i la imposició de no poder veure els seus fills durant 30 dies.
En declaracions al portal La comarca de Puertollano, José María va qualificar com a «excessiva» l’actuació policial: «Van arribar cinc cotxes patrulla amb deu policies i em van tractar violentament, un metge va haver de revisar-me les mans».
S’ha d’assenyalar que la detenció de Laguna es va produir tan sols dos dies després que s’emetés l’entrega de ‘Pesadilla en la cocina’ que va protagonitzar, una de les més «dures» de les vuit temporades del format, segons va assegurar Alberto Chicote al seu compte de Twitter.
Notícies relacionadesDijous 22 de desembre, Chicote Alberto Chicote es va traslladar fins a Puertollano (Ciudad Real) per acudir a la crida d’auxili de ‘Leña y Carbón’ i acabar donant un cop de mà per tirar endavant un altre local del mateix propietari, ‘El Calamar’. ‘Leña y Carbón’ és, en principi, el nou repte a què s’enfronta Alberto Chicote. Un restaurant especialitzat en carn a la brasa que preocupa el seu propietari, Chema, amo també de cinc locals de restauració més. Un conglomerat del qual ‘Leña y Carbón’ és el pulmó, i és el que millor funciona però que, en canvi, en els últims temps ha vist una caiguda en la seva facturació.
Després de conèixer la delicada situació econòmica a què s’enfronta l’amo, Chicote fa un gir inesperat i decideix canviar el restaurant ‘Leña y Carbón’ per un altre del grup, ‘El Calamar’, el que pitjor funciona dels cinc que posseeix Chema. L’objectiu de Chicote serà que ‘Leña y Carbón’ mantingui una certa independència i no hagi de ser el suport de la resta de locals.
- Sorteig Extraordinari de Nadal 2025 Comprovar Loteria Nadal 2025: consultar si el meu dècim té premi
- ¡Que deixis de plorar, nen!
- La Policia es presenta al CNIO a petició d’Anticorrupció, que investiga una denúncia
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Festes Aquests són els regals de segona mà més sol·licitats pels catalans: una opció més sostenible que triomfa a Nadal
- Xarxes socials ¿Quant cobra un ‘influencer’ gastronòmic per ressenyar restaurants? ‘Cenando con Pablo’ revela el seu caixet: 3.000 euros per visita
- Fre a l’epidèmia La grip a Catalunya va a la baixa per primera vegada en vuit setmanes
- Balanç del president de la Generalitat El Govern prorroga els pressupostos davant la impossibilitat de començar la negociació dels del 2026
- Pujada l’últim mes Espanya reafirma la seva aposta per la transició al cotxe elèctric amb l’increment del 145,8% dels híbrids endollables l’últim mes
- Por escènica i falta de pràctica Vuit de cada deu universitaris no han rebut formació en comunicació oral, competència laboral bàsica
