Als 86 anys

Mor Carmen Jara, cantant i mítica col·laboradora d’Encarna Sánchez i Jiménez Losantos

La cantant participava des dels anys 80 en tertúlies radiofòniques del cor després de compartir escenari amb els millors artistes espanyols

Mor Carmen Jara, cantant i mítica col·laboradora d’Encarna Sánchez i Jiménez Losantos
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El món de la ‘copla’ i la ràdio estan de dol. La cantant de boleros Carmen Jara ha mort als 86 anys després de no aconseguir superar la malaltia que patia. La seva família i amics més pròxims estaven amb ella en el moment de la seva mort, que ha tingut lloc a la seva Huelva natal. La notícia ha sigut avançada per Libertad Digital.

Tot i que la seva trajectòria al món de la música va ser prolífica, compartint escenari amb grans com Lolita Sevilla, Rafael Farina o Rocío Jurado, va fer el seu salt a la ràdio com a tertuliana d’Encarna Sánchez, que va ser el seu íntim amic, a finals dels anys 80. Compartia la mítica secció de ‘La Mesa camilla’ amb altres grans dels escenaris com Marujita Díaz, Mari Carmen Yepes i Paquita Rico.

Notícies relacionades

Després de la mort de la periodista, es va incorporar a la tertúlia del cor de Federico Jiménez Losantos a la COPE, cadena que va abandonar quan el periodista va fundar esRadio, on continuava col·laborant en l’actualitat, fins que la malaltia la va apartar fa aproximadament mig any.

Carmen Jara va anar diverses vegades a la televisió per parlar de la seva experiència vital i professional amb Encarna Sánchez. En les últimes ocasions, era habitual a Telecinco en programes com ‘Sálvame’, en les innombrables ocasions que han ressuscitat la vida de la periodista i les persones que la van envoltar. En una de les seves visites, va arribar a assegurar que ella la va amortallar. EN ELABORACIÓ.