Última hora

Mor Jesús Quintero, el revolucionari ‘loco de la colina’, als 82 anys

Ha sigut una de les figures més reconegudes de la televisió

Mor Jesús Quintero, el revolucionari ‘loco de la colina’, als 82 anys
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La televisió ha perdut una de les seves figures més reconegudes de les últimes tres dècades. El periodista Jesús Quintero ha mort aquest dilluns als 82 anys a la residència Nuestra Señora de los Remedios, segons ha avançat ‘Abc’ i ha verificat YOTELE. 

Fonts pròximes a la seva família consultades per aquest diari asseguren que el comunicador de Huelva ha dinat aquest migdia i després d’anar-se’n al seu dormitori a descansar, ja no es va despertar.

Des de fa uns mesos, el periodista es trobava en una residència gaditana per recuperar-se del seu delicat estat de salut. Poc abans, també havia estat ingressat a l’hospital durant diverses setmanes per problemes respiratoris.

Notícies relacionades

El presentador i locutor va arrencar la seva trajectòria radiofònica a la seva Huelva natal i en els anys posteriors va presentar programes d’ari i televisió a nivell nacional, com ‘Ratones coloraos’, ‘El vagamundo’ o ‘El hombre de la roulotte’.

El seu format més recordat és ‘El loco de la colina’, a cadena SER i RTVE, amb qui es considera que va crear escola. La seva popularitat el va portar a ser una cara coneguda a diversos països llatinoamericans, com l’Argentina i l’Uruguai, on també es va consolidar com una de les grans veus de la història.

Temes:

TV-3