Al peu de l’actualitat

Les televisions espanyoles reaccionen a la mort d’Isabel II als 96 anys

La 1 de TVE ha interromput la programació per informar sobre la mort de la monarca britànica

Les televisions espanyoles reaccionen a la mort d’Isabel II als 96 anys

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / RTVE / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La notícia de la mort d’Isabel II d’Anglaterra als 96 anys d’edat ha provocat un autèntic terratrèmol en els mitjans de comunicació de tot el món. A més de la cobertura que s’estan realitzant al Regne Unit, la televisió del nostre país també està reaccionant per informar en directe d’aquest fet històric de diferent maneres.

A La 1 de TVE, després de l’emissió d’‘El Cazador’, Alejandra Herranz s’ha posat d’un especial informatiu des de l’estudi habitual del ‘Telediario’, que en els primers minuts ha comptat amb Anna Bosch, periodista de la cadena pública que va ser corresponsal a Londres durant diversos anys.

Aquest especial informatiu, que durarà fins a la mitjanit, també serà presentat per Ana Roldán i comptarà amb la presència de l’enviada especial Sílvia Guerra i el corresponsal a Londres Diego Arizpeleta. S’emetrà en ‘simulcast’ per La 1 i el Canal 24 horas.

‘Sálvame’ ha sigut l’encarregada de comunicar la notícia a Telecinco. El magazín de María Patiño i Adela González ha tractat durant gran part del seu especial l’estat de salut de la monarca britànica, narrant en directe les condolences del president del Govern espanyol i retransmetent el discurs de la nova primera ministra britànica.

Notícies relacionades

‘Más vale tarde’ ha viscut un cas similar al que li ha passat a ‘Sálvame’. La notícia de la mort d’Isabel II al castell de Balmoral (Escòcia) l’han donat a conèixer Iñaki López i Cristina Pardo en l’espai de les tardes de La Sexta.

EN ELABORACIÓ.