Exclusiva YOTELE

Juany Medio torna a TVE per presentar una de les seves apostes més importants de la temporada vinent

L’estrella de Canal Sur serà el conductor del ‘talent show’ musical ‘Dúos imposibles’, que portarà el segell de la productora de Cuéntame

Juany Medio torna a TVE per presentar una de les seves apostes més importants de la temporada vinent
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

TVE està ultimant els detalls de la que serà una de les seves grans apostes de cara a la pròxima tardor. Es tracta de ‘Dúos imposibles’, un nou ‘talent show’ musical que estarà presentat per Juan y Medio, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

D’aquesta manera,el presentador andalús, estrella de les tardes de Canal Sur des de fa dècades, torna a la cadena pública, en la qual ja es va posar al capdavant del concurs musical ‘Tu gran día’, l’any 2000. La seva última experiència a TVE va ser l’espai dominical ‘Poder canijo’, el 2016.

Notícies relacionades

Ara, serà el conductor de ‘Dúos imposibles’, que portarà el segell de Ganga, productora de Cuéntame, que fa mesos que treballa en l’adaptació del concurs d’origen xinès ‘Singing with legends’, tot un èxit al seu país d’origen. 

En aquest espai de gran format, vuit veterans cantants de reconegut prestigi formaran parella musical amb vuit artistes més, també molt coneguts, però la fama de la qual és més recent. Junts interpretaran cançons populars de totes les èpoques al llarg de 12 gales que començaran a emetre’s, previsiblement, a l’octubre. EN ELABORACIÓ.

Temes:

Juan y Medio TVE