Crític

Máximo Huerta, molest per les paraules de Mercedes Milá sobre ‘acudits de mariques’ en l’homenatge a Rocío Jurado

La presentadora va llançar una frase sobre el tema al concert

Máximo Huerta, molest per les paraules de Mercedes Milá sobre ‘acudits de mariques’ en l’homenatge a Rocío Jurado
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El concert homenatge a Rocío Jurado ha sigut un dels actes musicals més destacats dels últims mesos. Al marge dels cantants i artistes que van dedicar la seva música a ‘la més gran’, l’esdeveniment va comptar amb dones molt conegudes del món de l’actuació i els mitjans, com Isabel Jiménez i Mercedes Milá, que van presentar l’esdeveniment. En un dels passos a les actuacions, un comentari de l’expresentadora de ‘Gran Hermano’ va molestar Máximo Huerta. 

La catalana va expressar unes paraules sobre com van ser els anys en què Jurado triomfava a tot arreu: «Era una època d’acudits de mariques i pel·lícules de pit i cuixa». «Els acudits de mariques m’agradaven, sobretot a Andalusia», va expressar. 

Notícies relacionades

A diversos usuaris de les xarxes socials no els van agradar aquestes paraules, i van destacar que es fessin en un esdeveniment com el concert celebrat el dia de la dona, el 8 M. 

Un dels rostres coneguts que va denunciar el comentari va ser Máximo Huerta. L’exministre de Cultura i Esports va ser directe: «A mi els acudits de mariques m’agradaven». Així. Pel broc gros, després de discursos d’igualtat», va afegir la ‘Gamba’ de ‘Mask Singer’ i el presentador valencià.