Nou projecte

Laura Fa i Lorena Vázquez fitxen per El Periódico: estrena imminent de ‘Mamarazzis’

Les periodistes protagonitzen un nou ‘videopodcast’ setmanal

Laura Fa i Lorena Vázquez fitxen per El Periódico: estrena imminent de ‘Mamarazzis’

ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Laura Fa i Lorena Vázquez estrenen imminentment ‘Mamarazzis’, el nou ‘videopodcast’ d’El Periódico de Catalunya que es podrà seguir a totes les plataformes digitals. Amb l’objectiu de donar a conèixer tots els detalls del projecte, les dues protagonistes han connectat en directe amb Ricky García, director de YOTELE, en un directe d’Instagram.

La parella de periodistes es reuneix de nou per tractar tot allò relacionat amb la premsa rosa els dimecres a les 16.30 hores: «El ‘podcast’ serà en castellà perquè tothom ho entengui. Seguim a totes les plataformes. Podimo, Ivox, Spotify i Apple Podcast. També es podrà seguir a la web d’El Periódico i en el perfil oficial d’Instagram», ha detallat Lorena Vázquez en el directe de la xarxa social.

‘Mamarazzis’ és el títol escollit per a aquest ‘videopodcast’, i el seu duo de presentadores ha explicat per què ha sigut escollit: «És un nom amb força i que juga amb la professió», argumentava Laura. «Volíem donar visibilitat a aquest concepte, perquè qualsevol picada d’ullet al feminisme és important», ha afegit Lorena.

La parella promet mantenir la seva essència: «És una xerrada entre dues amigues. Ens donem molta canya, igual parlem d’algun polític o ens renyem. És una conversa entre dues amigues», confessava Vázquez. «El nostre ‘podcast’ tindrà una visió general i tocarem temes que altres programes no toquen», afegia Laura.

Notícies relacionades

Fa s’ha mostrat entusiasmada amb aquest nou projecte: «És una passada, perquè fins ara hem quedat una mica limitades en el contingut al treballar per a una revista concreta, i amb ‘Mamarazzis creixerem en aquest sentit».

Lorena ha destacat el suport per donar cabuda a aquest ‘podcast’ audiovisual: «Agraïm la confiança que ha posat El Periódico en nosaltres. Volien incorporar la premsa del cor i han confiat en nosaltres. En tenim moltes ganes».

Temes:

Mamarazzis