Xarxes socials

La raó per la qual Jordi González estarà uns mesos allunyat de Telecinco i ‘Supervivientes’

El presentador ha anunciat al seu compte oficial de Twitter que s’està prenent «un any sabàtic, que fa tant temps que desitjava»

La raó per la qual Jordi González estarà uns mesos allunyat de Telecinco i ‘Supervivientes’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’absència de Jordi González de la programació de Telecinco té una explicació que ja ha sigut revelada. El presentador va reaparèixer aquest dimarts al seu compte oficial de Twitter per explicar per què no està presentant alguns dels actuals formats de la cadena de Mediaset.

«La resposta a aquesta pregunta que m’arriba de tants llocs no pot ser més senzilla: m’he pres l’any sabàtic que fa tant temps que desitjava. Qui pugui fer-ho que no ho dubti. Va molt bé», va escriure el periodista a l’últim tuit que ha publicat al seu compte oficial de Twitter, el primer que fa des del mes d’agost passat.

Notícies relacionades

Segons es desprèn d’aquestes paraules del presentador, sembla que no serà un dels presentadors de la pròxima edició de ‘Supervivientes’, ‘reality’ en què s’ha fet càrrec de la gala ‘Conexión Hondures’ des de l’any 2019, i es desconeix de moment qui serà la persones que la conduirà aquest any.

S’ha de recordar que l’últim projecte que Jordi González a Telecinco va ser ‘La noche de los secretos’, la gala dels diumenges de la primera temporada de ‘Secret Story’. Posteriorment, en l’edició amb anònims, Mediaset va renovar el cartell de presentador i va decidir apostar per Toñi Moreno per fer-se càrrec d’aquest espai.