Cridanera presència

Antonio David Flores es presenta en el judici de Carlota Prado i s’adreça a l’acusat: «Sort»

L’excol·laborador ha estat gravant imatges per al seu canal de Youtube

Antonio David Flores es presenta en el judici de Carlota Prado i s’adreça a l’acusat: «Sort»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La primera sessió del judici pels presumptes abusos sexuals que va patir Carlota Prado a ‘Gran Hermano Revolution’, prevista per a aquest dimarts, ha quedat finalment suspesa després que la demandant no s’hagi presentat per «problemes psiquiàtrics greus», segons ha explicat el seu advocat a les portes del Jutjat. 

Entre els nombrosos mitjans de comunicació que cobrien la notícia ha cridat l’atenció la presència d’Antonio David Flores, que ha estat gravant com si es tractés d’un periodista més. El que va ser col·laborador de ‘Sálvame’ ha aconseguit entrar a la sala i captar imatges per al seu canal de Youtube, en el qual inverteix el seu temps després del seu acomiadament fulminant de Mediaset

A més de xerrar amb l’advocat de Carlota, Antonio David ha estat pendent de la sortida de l’acusat, José María López, a qui li ha desitjat «sort». Un gest que ha eliminat de la seva crònica però que han captat alguns dels mitjans que es trobaven allà. 

Notícies relacionades

Mediaset va acomiadar Antonio David Flores el març del 2021, després de l’emissió del primer episodi del documental ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’. El colpidor testimoni de Rocío Carrasco va provocar que el grup de comunicació prengués la decisió d’expulsar-lo de tots els seus programes

Amb les portes de la televisió tancades de bat a bat, l’exguàrdia civil s’ha creat el seu propi canal de Youtube per obtenir una nova font d’ingressos.