En una portada

Kiko Rivera, demolidor amb Isa Pantoja: «Vaig pegar la meva germana quan va voler tallar-se les venes»

La filla d’Isabel Pantoja estaria «destrossada» després de l’últim atac mediàtic del seu germà

Kiko Rivera, demolidor amb Isa Pantoja: «Vaig pegar la meva germana quan va voler tallar-se les venes»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Rivera ha avivat encara més la guerra que manté amb la seva família a través d’una demolidora portada en una revista del cor. El fill d’Isabel Pantoja ha arremès com mai contra la seva germana Isa revelant un suposat episodi que pertany a la intimitat de la jove: «Vaig pegar la meva germana una vegada, quan va voler tallar-se les venes». 

Un impactant titular que ha causat una onada d’indignació a les xarxes socials. ‘El programa de Ana Rosa’ també s’ha fet ressò de l’últim moviment mediàtic de Kiko Rivera i ha contactat amb Isa Pantoja per conèixer com es troba després d’aquest inesperat atac del seu germà. 

Notícies relacionades

Tot i que la col·laboradora no ha acudit aquest dimecres al magazín matinal de Telecinco, Antonio Rossi ha explicat com es troba: «Ha esclafit a plorar, està desquadrada. Tenia exàmens i no sabia si s’hi podria presentar». «No entén aquest atac tan despietat, no entén que hagi explicat això. No sé si ella confirmarà o desmentirà aquest episodi i les circumstàncies en què es va produir», ha afegit. 

El periodista ha recordat que Isa es va plantejar demandar el seu germà «per revelar un àudio entre ells dos». «Això li dona armes per seguir per aquesta via, perquè pertany a la seva intimitat. Està absolutament destrossada i plorant, no es pensava que el seu germà l’atacaria d’aquesta manera», ha comentat Rossi. 

Temes:

Kiko Rivera