¿Què li passa?

Jorge Javier sorprèn al presentar ‘Sálvame’ amb la cara inflada: «M’he aixecat així»

El presentador de Telecinco ha aparegut al plató del seu programa amb el rostre inflat

Jorge Javier sorprèn al presentar ‘Sálvame’ amb la cara inflada: «M’he aixecat així»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez ha experimentat un gran canvi físic amb el pas del temps. El presentador de Mediaset va arribar a perdre 15 quilos amb ajuda d’una dieta sana i exercici físic, cosa que unida a diversos retocs al seu rostre, el va ajudar a obtenir el cos que desitjava. No obstant, durant la tarda d’aquest dimarts ha aparegut davant les càmeres amb un aspecte notablement diferent al que ens té acostumats

El presentador ha irromput en el set del ‘Lemon Tea’ per agafar les regnes de ‘Sálvame Naranja’ amb la cara visiblement inflada. «Jo volia dir una cosa, hauré d’explicar això», ha començat dient Jorge Javier mentre s’assenyalava el rostre, conscient que la seva imatge despertaria tota mena de reaccions a les xarxes socials.

Notícies relacionades

«M’he aixecat així i mira quins ulls. Però, és clar, el deure és el deure», ha afegit Jorge Javier davant de María Patiño. La periodista ha remarcat que «no vivim del nostre cos», mentre que Terelu Campos ha fet broma amb l’aspecte del seu company: «Jo crec que poden suportar-te així».

El conductor de ‘Sálvame’ ha confiat que la inflor vagi desapareixent al llarg de la tarda: «Esperem que d’aquí a la nit això vagi baixant». «I si no, potser va a pitjor. Un altre motiu per veure el programa, ¿no?», ha apuntat entre rialles. Més endavant, a la tornada d’una publicitat, ha fet servir l’humor per restar-li importància: «M’he posat així els ulls perquè són tendència a Broadway».