Llista completa

‘Rojo Caramelo’ de Susi Caramelo i el final de ‘Nasdrovia’, entre les novetats de Movistar Plus+ al febrer

El nou programa de la còmica arribarà el pròxim 15 de febrer a la plataforma de pagament

‘Rojo Caramelo’ de Susi Caramelo i el final de ‘Nasdrovia’, entre les novetats de Movistar Plus+ al febrer

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar Plus+ estrena mes amb un important arsenal d’estrenes i retorns. El febrer estarà marcat principalment a la plataforma de pagament per l’estrena de ‘Rojo Caramelo’, el nou programa de Susi Caramelo, que arribarà a la plataforma de pagament el dimarts 15 de febrer.

Caramelo tenyirà Movistar Plus+ de ‘Rojo Caramelo’ amb les seves originals preguntes, les seves descarades proposicions i la seva actitud més enllà del periodisme que l’han convertit en la reportera, humorista i ‘pibonèxica’ reconeguda més original del panorama televisiu. Susi estarà apadrinada en cada episodi per una persona experta en l’esdeveniment en qüestió, com Isabel Coixet (en la imatge), Carmen Maura o Antonia Dell’Atte.

‘Nasdrovia’ – Temporada 2 i final – 25 de febrer

Notícies relacionades

Una altra de les estrenes destacades aquest mes de febrer és la segona i última temporada de ‘Nasdrovia’, que arribarà a Movistar+ el pròxim 25 de febrer. Si en la primera temporada d’aquest còctel d’humor i ‘thriller’, l’Edurne (Leonor Watling) i el Julián (Hugo Silva) miraven de superar la crisi dels 40, en aquesta segona entrega la vida els ha passat per sobre. Són còmplices d’assassinat i ocupen una nova posició dins de l’organització russa en què hauran de sobreviure, però «tant l’Edurne com el Julián tenen idees diferents de com fer-ho», tal com avancen els creadors Sergio Sarria i Luismi Pérez.

'La vuleta al mundo en 80 dies’ – Estrena – 24 de febrer

'La vuleta al mundo en 80 dies’ – Estrena – 24 de febrerLondres, 1872. Phileas Fogg (David Tennant) rep una misteriosa postal per la qual acceptarà una aposta gairebé impossible: fer la volta al món, per terra, mar i aire, en tan sols 80 dies. Per portar a terme la missió, Fogg s’inspirarà en un article sobre els avenços en els viatges, tot i que necessitarà molt coratge i un bon assistent que l’acompanyi, serà quan l’enginyós francès Passepartout (Ibrahim Koma) apareixerà providencialment per ocupar el lloc. Amb ells també s’embarcarà la jove periodista del Daily Telegraph Abigail Fix (Leonie Benesch), que pretén fer la crònica del viatge i demostrar al seu pare que pot ser una bona reportera.

Altres estrenes

  • 17 de febrer: ‘Todas las criaturas grandes y pequeñas’ (Temporada 2)

  • 21 de febrer: ‘Crims, de Carles Porta’ (Temporada 2)

  • 28 de febrer: ‘Super Pumped: The battle for Uber’.