Els elegits

‘La Voz Senior’ ja té els seus semifinalistes després de la dura decisió dels ‘coaches’

Els assessors van ajudar els coaches a prendre la decisió final

‘La Voz Senior’ ja té els seus semifinalistes després de la dura decisió dels ‘coaches’

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

La tercera edició de ‘La Voz Senior’ s’acosta a poc a poc al seu final. Els ‘coaches’ Antonio Orozco, Niña Pastori, David Bustamante i Jose Mercé, assessorats per Tomatito, Kiki Morente, Shaila Durcal i Omar Montes, ja han seleccionat els vuit concursants que formaran part de la semifinal del programa.

David Bustamante, juntament amb Shaila Dúrcal, ha seleccionat Herminia Ruiz i Gwen Perry, malgrat que tot el seu equip comptava amb un gran nivell vocal i assegurant que la decisió estarà molt disputada. José Mercé i Omar Montes van optar per dues veus completament oposades, el rock de Lluís Navarro i el flamenc de Carlitos de Bono.

Notícies relacionades

També molt disputada va estar la decisió d’Antonio Orozco i Tomatito, fent que la posada en escena de José Hevín i Aztlán fossin les seves favorites per presentar-se a la semifinal. Finalment, Niña Pastori i Kiki Morente van apostar per unes veus més clàssiques com les de Montse Creus i John Romero.

No obstant, això no significa que la resta d’aspirant no hagin brillat en les seves intervencions. Per exemple, Gloria Fernández va sorprendre tothom pujant a l’escenari amb el seu fill Perez Reyes mentre Carmen Cuarteto va posar els pèls de punta als ‘coaches’ gràcies a la seva passió per la música.

Temes:

La Voz